Medialex is in 2004 opgericht door Alex Broekhuizen. Tot medio 2013 was Medialex beter bekend als Alex B Productions. Als grafisch ontwerpbureau weten wij dat een nieuwe uitstraling noodzakelijk is voor de levensvatbaarheid voor het bedrijf. Dit was de reden voor een naamsverandering en een moderne huisstijl.

Medialex heeft dromen voor de toekomst. Wij willen veel bedrijven blij maken met mooie ontwerpen en een unieke uitstraling. Nieuwe dingen creƫren is onze passie en wij halen energie uit het maken van opdrachten. We willen dat iedereen tevreden is en blij wordt van onze diensten en producten. Of het nou een nieuw webdesign is of een logo. Wij halen het onderste uit de kan!

Grafisch Ontwerp

Geen unieke identiteit waardoor klanten jou simpelweg niet vinden of herkennen? Wij helpen bij de vormgeving van logo’s, huisstijlen en websites.

Websites

Loopt jouw website achter op die van je concurrenten en ontbreekt het jou aan omzet? Wij maken moderne websites waar je trots op kunt zijn!

Drukwerk

Zijn de visitekaartjes op terwijl je ze binnenkort nodig hebt voor een beurs? Of kan die brochure echt niet meer? Wij regelen kwaliteitsdrukwerk in een handomdraai!

Nieuwsgierig naar meer? Neem gerust eens contact met ons op.CONTACT MEDIALEX